Ophævelse af spærring før skæringsdatoen

Du kan fjerne Saldokontrollen på Mit 3 ved at indtaste den firecifrede PIN-kode, som du ved oprettelsen af Saldokontrol fik tilsendt med posten. Har du mistet din PIN-kode, kan du bestille en ny hos kundeservice på 70 313 313.

Du har også mulighed for blot at sætte Saldokontrol på pause i en given periode. Vær dog opmærksom på at ved ophævning eller pause af Saldokontrol før tid, vil den næstkommende regning være højere en den valgte saldogrænse.