Fjern saldokontrollen på Mit 3

Fjern Saldokontrol

Du kan fjerne Saldokontrol på Mit 3 ved at indtaste den firecifrede PIN-kode, som du ved oprettelse af Saldokontrol fik sendt. Har du mistet din Saldokontrol PIN-kode, kan du bestille en ny på Mit 3 eller ved at kontakte kundeservice.

Se vores åbningstider her.

Du har også mulighed for at sætte Saldokontrol på pause i en given periode. Vær dog opmærksom på at ved fjerne eller pause Saldokontrol før tid, kan den næstkommende regning være højere end den valgte forbrugsgrænse.