Baggrundsdata

Når din telefon er på standby, bruger den stadigvæk data i baggrunden. Dette skyldes, at telefonen bruger små mængder data til at modtage SMS'er og for at holde telefonens indhold (APP's, emails m.m.) opdateret, til når du skal bruge telefonen igen.

Undgå unødigt brug af data
Når du rejser i udlandet, kan det være en god idé at slå mobildata fra. Din telefon kan nemt bruge små mængder data på at opdatere, og det kan koste dig dyrt. Du kan danne dig et overblik over datapriser i udlandet lige her. Du vælger hvilket land du skal til og klikker derefter på fanen 'Data'.

3LikeHome-lande
Hvis du rejser i et 3LikeHome-land, og har et abonnement med 3LikeHome, kan du roligt have mobildata slået til - dette vil ikke have en betydning for dig. Læs mere om 3LikeHome, dine muligheder og hvad du skal være opmærksom på her.