Slå telefonsvarer fra

Når du rejser til udlandet, og din telefonsvarer er slået til, kan du risikere at blive faktureret for opkald.

I udlandet
Vær opmærksom på, at ubesvarede opkald bliver viderestillet til din telefonsvarer, og at viderestillingen takseres som et opkald fra din mobil til Danmark. Derudover skal du betale en minuttakst for at modtage opkaldet. Du betaler altså dobbelt-taksering, hvis nogen ringer op, og din telefonsvarer er aktiveret.

Du kan deaktivere din telefonsvarer via Mit 3. Du skal bare vælge det telefonnummer du ønsker at ændre og så finder du muligheden i højre side.

3LikeHome
Når du befinder dig i lande med 3LikeHome, har du ikke noget at bekymre dig om, da du da er på de samme vilkår som i Danmark.

Du kan derfor roligt rejse rundt i lande med 3LikeHome, uden at skulle bekymre dig om en uforudset udgift.