Apple batteriskift

For at beskytte batteriet i ældre iPhones, har Apple lanceret en software-version, der nedjusterer hastigheden på telefonen. Dette sker ikke på alle telefoner, men kun iPhones hvor Apple kan se, at der er et ældre batteri, der ikke overholder deres krav til batteritid.

Hvis man oplever en sløvere telefon efter opdateringen, kan det være afhjælpe problemet med et nyt batteri.

Af den grund har Apple nedsat prisen på et batteriskift til 299 kr hvis du tager direkte ind i Care 1 - sendes den via en 3butik er prisen 329 kr inkl fragt.

Det drejer sig om iPhone 6/SE og nyere.

Hvad skal du gøre?
Oplever du nedsænket batteritid på en af ovenstående modeller, kan du som kunde få batteriet på din iPhone skiftet ved at indlevere den i en Care1’s værksteder, 3’s butikker eller via 3’s kundeservice

På værkstedet vurderes det, om dette kan laves indenfor reklamationsretten. Hvis værkstedet vurderer, at den er udenfor reklamationsretten er prisen 329 kr inkl fragt.

VIGTIGT forbehold: Har du fået skiftet batteri eller display uoriginalt tidligere, er der en ekstra pris oveni, og værkstedet tager ikke ansvar for om evt. uoriginalt display går i stykker, når man skiller telefonen.

Prisen for at skifte et batteri, hvor det tidligere batteri er uoriginalt er 1298 kr.

Ved uoriginalt display er der et gebyr på 99 kr.  

Vi gør opmærksom på, at det kan være leveringstid på batterier.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.