Køb via app over din mobilregning

Alt efter din type af telefon, kan du også købe apps, spil, film, musik og bøger over din mobilregning hos 3. Du har mulighed for at købe for op til 225,- per køb. På din regning vil købet fremgå under Køb via mobil.

iOS
Android
Windows

klik her for at begrænse køb via din mobil

iOS
På alle dine iOS-enheder har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en iCloud-konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

For at oprette mobilbetaling, skal du følge denne guide.

1. Åben App Store og vælg dit Apple-ID i bunden.
2. Vælg Vis Apple-ID.
3. Log ind med Touch ID eller din adgangskode.
4. Vælg Betalingsinfo.
5. Vælg Mobilbetaling.

Android
På din Android-mobil og -tablet har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en Google konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

1. I Play Butik skal du ind i "Konto" og vælge "Betalingsmetoder".

2. Vælg "Brug betaling via 3". Købet vil herefter blive tilføjet din mobilregning.

Begrænsning af køb via mobil

Hvis man aktivt køber en service eller et produkt via sin telefon, hæfter man selv for dette.

Hvis ikke man er enig i købet og ønsker refusion, skal man følge nedenstående guide:

• Google Play:

https://support.google.com/googleplay/answer/7205930?co=GENIE.Platform%3DDesktop&oco=1

• Apple’s App Store:

http://reportaproblem.apple.com

Ønsker du at spærre for køb via din telefon, skal du tilmelde dig Spærring af indholdstakseret-tjenester, ved at ringe ind til kundeservice eller begrænse beløbet du kan købe for, via din telefon, ved at tilmelde dig Saldokontrol

Har du en iPhone, kan du selv justere i hvilke køb du vil foretage og forhindre bestemte type køb, på følgende måde:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Begrænsninger.

2. Tryk på Slå begrænsninger til.

3. Opret en adgangskode til Begrænsninger, og indtast adgangskoden igen for at bekræfte. Du skal vælge en anden adgangskode end den, du bruger til at låse enheden op med.

4. Ønsker du at justere i bestemte type køb, gør du det efter valg af kode til begrænsninger.

Har du en Android telefon, kan du begrænse købene via din telefon på følgende måde:

1. Åbn Play butikken

2. Klik på menuen i venstre hjørne og vælg indstillinger

3. Vælg Kræv godkendelse ved køb.

4. Du skal nu justere i hvilke køb du har mulighed for at foretage, ved at følge vejledningen på skærmen.