Reservér online - hent i butik

Hvis du ikke ønsker, at bestille en mobil over hjemmesiden eller at du blot ønsker at have en mobil reserveret til dig i butikken, har du mulighed for at reservere en mobil til afhentning i 48 timer.

For at reservere en mobil, skal du blot følge guiden herunder. Du kan klikke på billederne for at forstørre.

Har du allerede reserveret en mobil og har du spørgsmål eller ændringer til bestillingen, kan du kontakte os på 70 313 314.

1. Find den ønskede mobil, farve og størrelse og vælg Hent i butik øverst.
2. Mobil, farve og størrelse bliver vist - vælg Fortsæt.
3. Vælg den ønskede butik. Kun butikker hvor telefonen er på lager, vil stå på listen.
4. Log ind med dit NemID.

5. Indtast dit CPR-nummer for at bekræfte.
6. Indtast dit mobilnummer og din mail, så vi kan sende dig en bekræftelse.
7. Din bestilling opsummeres med model og afhentningsbutik. Vælg Godkend reservation nederst.
8. Du får nu en bekræftelse på din reservation. Denne kommer også på mail og SMS. Nu kan din mobil hentes i butikken.