Opsætning af router

For at din router får det bedste signal, er der her et par gode råd til placering:

• Vælg en åben plads, hvor du placerer din router - barrierer af beton og trævægge kan påvirke netværkets signal.
  • Undgå at placere din router tæt på enheder med stærke magnetiske eller elektriske felter, såsom mikrobølgeovne og køleskabe.
  • Du kan forbedre modtagelsen ved at placere routeren i et vindue.

For stærkere signal, kan du også tilslutte en ekstern antenne (medfølger ikke) på bagsiden.

Klik på billedet for at gå til opsætning af din router.

Huawei B525

Bestil her

Huawei B315

Bestil her

Huawei E5577

Bestil her

Huawei B593s

Udgået model

Huawei E5186s

Udgået model

Huawei E5180

Udgået model

Huawei E5373

Udgået model