Opsætning af mail

Til de fleste kendte mailudbydere som Gmail, Hotmail, Outlook eller Yahoo, kan du finde vejledning til opsætning i vores mobilguides på forsiden af 3.dk/hjælp.

Har du din egen mailudbyder, kan du bruge følgende informationer til den udgående server:

Udgående SMTP server: smtp.3.dk
Server port: 25
SSL: Slået fra
Brugernavn: <Blankt>
Adgangskode: <Blankt>

Alle informationer om indgående server, skal du have fra din mailudbyder. I nogle tilfælde tillader mailudbydere ikke en anden udgående server end deres egen - se derfor din mailudbyders opsætningsvejledning.