Køb via mobilregning

Alt efter din type af telefon, kan du også købe apps, spil, film, musik og bøger over din mobilregning hos 3. Du har mulighed for at købe for op til 225,- per køb. På din regning vil købet fremgå under Køb via mobil.

Sådan foretager du køb via mobilregning:

iOS
Android
Windows

iOS
På alle dine iOS-enheder har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en iCloud-konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

For at oprette mobilbetaling, skal du følge denne guide.

1. Åben App Store og vælg dit Apple-ID i bunden.
2. Vælg Vis Apple-ID.
3. Log ind med Touch ID eller din adgangskode.
4. Vælg Betalingsinfo.
5. Vælg Mobilbetaling.

Android
På din Android-mobil og -tablet har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en Google konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

1. I Play Butik skal du ind i "Konto" og vælge "Betalingsmetoder".

2. Vælg "Brug betaling via 3". Købet vil herefter blive tilføjet din mobilregning.

Windows
På alle Windows-enheder (PC, tablet, mobil og Xbox) har du mulighed for, at købe tjenester for op til 225,- per køb.

Det kræver, at din telefon har en Microsoft konto tilknyttet. Hvis du ikke har det, kan du lave en hér.

1. Gå ind på det produkt du ønsker at købe og vælg "Køb" eller "Lej".

2. Under "betalingsmetode" skal du vælge "Mobiltelefon".

3. Vælg 3 som operatør og indtast dit telefonnummer. Du vil herefter modtage en kode på din telefon, som du skal bekræfte. Dit køb vil herefter blive tilføjet din regning.