Betalingsmetoder

Hos 3 har du mulighed for at betale dit abonnement på flere forskellige måder.

Gratis løsninger

Med MobilePay og Kreditkortbetaling er der ingen gebyrer og al betaling foregår automatisk hver måned.

Tilmeld MobilePay
Tilmeld Kreditkortbetaling

Betalingsmetoder med betalingsgebyr

Du kan stadig betale din regning med de mere traditionelle betalingsmetoder. BetalingsService opkræver et gebyr på 9,25 kr og ved betaling med girokort er gebyret 49,-.

Tilmeld BetalingsService
Tilmeld Girokort

Køb via mobilregning

Alt efter din type af telefon, kan du også købe apps, spil, film, musik og bøger over din mobilregning hos 3. Du har mulighed for at købe for op til 225,- per køb.

Tilmeld køb via mobilregning