Køb af Wype

Som ny kunde, har du masser af muligheder for tilvalgstjenester.

Du har mulighed for, at vælge det når du køber et mobil- eller bredbåndsabonnement på www.3.dk eller i en 3Butik.

Som eksisterende kunde, kan du nemt tilføje tilvalgstjenester til dit abonnement via Mit 3.

Vælg Tilføj på den ønskede pakke.

2017-06-19_09h37_09.pngVælg det ønskede nummer du ønsker produktet tilmeldt. Tryk på Videre.

Indtast den mail, som du ønsker og tilmelde, markér at du accepterer salgs- og leveringsvilkår og tryk derefter på Godkend og køb.

Du vil efter købet modtage en mail med adgangskode, på den mailadresse du har angivet ved købet.