Om Wype

Hvad er WYPE?
WYPE er alle Bonniers danske magasiner samlet ét sted. App’en indeholder 16 magasiner, som kan tilgås og læses via smartphones, tablets eller Online. Magasiner læses i selve app’en, og du kan bl.a. indsætte bogmærker og downloade magasiner til offline brug.

Hvordan køber jeg tjenesten?
Som kunde hos 3 har du mulighed for at få Wype via alle vores salgskanaler. Du kan tilmelde dig via Mit 3, en 3Butik eller ved at kontakte Kundeservice.

Hvordan kommer jeg i gang?
Når du har tilmeldt dig Wype tillægspakken, vil du modtage en mail med brugernavn og kodeord fra Wype. Bemærk, at vi skal have en unik e-mailadresse fra dig, da den bruges ifm. oprettelse af Wype konto.

Hvor og hvordan administrerer jeg Wype?
Wype er både tilgængelig fra deres hjemmeside http://wype.dk og som app. App’en er tilgængelig i Apple’s App Store og Google Play.

Link til app:

Apple
Android

Hvad hvis jeg allerede har Wype?
Du kan stadig tilmelde dig Wype gennem 3 til en lav pris, men så skal du selv opsige dit gamle abonnement hos Wype.

Hvor mange brugere kan der være på samtidig?
Du kan benytte dit Wype abonnement på 5 enheder samtidig.