Abonnementsændring

I nedenstående eksempel er der skiftet fra et Bredbånd 300 GB – 3Deling abonnement til Bredbånd 100 GB – 3Deling den 4/1-2017.

Fordi abonnementet er forudbetalt, er der allerede betalt for perioden 04.01.2017 - 15.01.2017. Derfor tilbagebetales 118,28 kr. for den periode.

Der skal i stedet betales 78,85 kr. for Bredbånd 100 GB i perioden 04.01.2017- 15.01.2017.

Beløbet på 200 kr. er forudbetaling for den næste måneds abonnement i perioden 16.01.2017 - 15.02.2017.

EKSEMPEL - EKSEMPEL - EKSEMPEL - EKSEMPEL - EKSEMPEL - EKSEMPEL

Abonnement

Her kan du se det gamle og det nye abonnement.

Regningsperiode

Her kan du se regningsperioden.

Abonnementspris

Her kan du se prisen for perioden af hvert abonnement.

info info info

Vores interaktive abonnementsforklaring kræver en breddere skærmstørrelse for at fungere optimalt.
Klik på nedenstående regningseksempel og få vist en abonnementsforklaring i pdf.