Beskedlængde og Emojis

I en normal SMS er der plads til 160 karakterer (bogstaver og tegn). Hvis du skriver over dét, vil din SMS blive sendt over flere SMS'er. Du kan genkende dem på din regning, hvis de står som afsendt med få sekunders mellemrum:

Hvis man indsætter en Emoji/smiley bliver formatet af beskeden ændret, så der kun er plads til 70 tegn. F.eks. vil en besked der normalt fylder tre beskeder, i stedet blive sendt over otte beskeder. Det samme kan gælde for udenlandske tegn/bogstaver.

I Danmark og i vores 3LikeHome-lande, kan du naturligvis sende SMS kvit og frit til danske numre. Hvis du til gengæld er i et land der ikke er en del af 3LikeHome, vil du blive opkrævet for det.

Et godt råd er derfor - send endelig en update til familie og venner derhjemme, men gem 2017-03-07_08h59_52.png, til du kommer hjem, og skriv måske :-) i stedet for.