Behold din TV 2 Play konto

Har du allerede en konto hos TV 2 Play, som du ønsker at betale for via dit mobilabonnement hos os, men samtidig beholde din TV 2 Play konto, kan dette sagtens lade sig gøre.

Når du opretter TV 2 Play via selvbetjeningen, skal du blot benytte samme mailadresse, som du bruger til din nuværende TV 2 Play konto. Vi sørger for at skifte din betalingsform hos TV 2 Play, så du fremover betaler via dit abonnement hos os.