Levering

Er din vare på lager og bestilt inden kl. 13, skulle den blive afsendt fra vores lager samme dag.

Ved afsendelsen får du tilsendt en SMS til det nummer du valgte ved købet. I den SMS er der et link og pakkenummer, så du kan følge din pakke hos PostNord.

Vores lager er lukket i weekenderne og på helligdage. Da lageret ligger i Sverige, kan det også være lukket på enkelte svenske helligdage.

Har du spørgsmål til status på din ordre, kan du altid kontakte kundeservice.